Постійно вдосконалюємо свої знання.

 17.10.2018 року було проведено чергове навчання адміністраторів Центру надання адміністративних послуг щодо видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а також піднімалось питання щодо анулювання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

  Навчання проведено начальником відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг - Зоріна І.О.

 Метою проведення навчання було роз’яснення працівникам деяких питань, що пов’язані з дозволами на виконання робіт підвищеної небезпеки, а також з їхнім анулюванням.

  Загалом Центр надання адміністративних послуг орієнтований на розвиток шляхом постійного навчання та самонавчання адміністраторів. В більшості випадків одним з основних факторів успіху програм навчання є чітко визначені загально корпоративні стандарти (правила поведінки, процедури і навички різних категорій, розуміння цілісного процесу надання послуг та ін.), з орієнтацією на які впроваджуються відповідні програми навчання.

support Ukraina 11 1

Зараз на сайті

На сайті 90 гостей та 4 користувачі

Вхід на сайт