Постійно вдосконалюємо свої знання.

24.10.2018 року було проведено чергове навчання адміністраторів Центру надання адміністративних послуг та розглянуто питання щодо оформлення паспортів громадянам України з безконтактним електронним носієм, ознайомлення адміністраторів з проектами «Бюджету участі», а також періодом проведення голосування за вибраний проект.

 Навчання проведено завідувачем сектору по роботі з Єдиним державним демографічним реєстром УДМС України в Полтавській області -  Черкаською І.А. та завідувачем сектору стандартів роботи та контролю якості УДМС України в Полтавській області – Федій Я.Ю.

 Метою проведення навчання було роз’яснення працівникам деяких питань, що пов’язані з оформлення паспортів громадянам України з безконтактним електронним носієм. Також було акцентовано увагу на змінах до постанови Кабінету Міністрів  № 302 від 25.03.2015 року в частині обміну паспорта який здійснюється якщо особа досягла 25- чи 45- річного віку та не звернулася в установленому законодавством порядку (не пізніше як через місяць після досягнення відповідної вікової категорії) для вклеювання до паспорта зразка 1994 року нових фотокарток.

 Ознайомлення адміністраторів з проектами «Бюджету участі», а також періодом проведення голосування за вибраний проект проведено головним спеціалістом відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення -Коваленко Т.Г..

Загалом Центр надання адміністративних послуг орієнтований на розвиток шляхом постійного навчання та самонавчання адміністраторів. В більшості випадків одним з основних факторів успіху програм навчання  є чітко визначені загально корпоративні стандарти (правила поведінки, процедури і навички різних категорій, розуміння цілісного процесу надання послуг та ін.), з орієнтацією на які  впроваджуються відповідні програми навчання.

support Ukraina 11 1

Зараз на сайті

На сайті 75 гостей та 2 користувачі

Вхід на сайт